Ο ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ

Την οξυδέρκεια και την διορατικότητα του Νίκου Βαλλιανάτου, λίγο-πολύ την γνωρίζετε.

Πάνε την Κυριακή οι εκπρόσωποι της Ιόνιας Περιφέρειας μας, να εκλέξουν Προεδρείο κατά τα προβλεπόμενα. Βλέπει ο Νικόλας τους Συμβούλους να γυαλίζει το μάτι τους.

Ο ένας είχε φέρει τις ακουαρέλες του, ο άλλος τις νερομπογιές του, ο τρίτος τα μολυβδοκόντυλα του, σου λέει «αυτοί είναι ικανοί να ξεπεράσουν τους καλλιτέχνες της Κεφαλονιάς, θα ξεφτιλιστούμε».

«Προτείνω συνάδελφοι, να μην ψηφίσουμε, να πάμε ομόφωνα, ενωτικά, σαν μια οικογένεια» πρότεινε ο έμπειρος Νίκος.

Όπως και έγινε. Όλα ομόφωνα, Μετά ασπάστηκαν ο ένας τον άλλο και αναχώρησαν για τις Νήσους των, αζωγράφιστοι πλην αξιοπρεπείς.


Ο ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Βέβαια φτάσαμε σε αυτήν την «ομοφωνία» στην εκλογή προεδρείου στην Περιφέρεια, μετά την «πατάτα» του Περιφερειάρχη Θόδωρου.

Κανονικά η εκλογή έπρεπε να γίνει την πρώτη Κυριακή του Μαρτίου, αλλά ο Θόδωρος δεν το πήρε χαμπάρι. Τότε, ζηλώσας τον Πτολεμαίο και τον πασίγνωστο «Χάρτη του Πτολεμαίου» ο Θόδωρος, ως νέος Αγαθοδαίμων, μάζεψε στην Λευκάδα όλου τους δερβίσηδες του Ιονίου Πολιτισμού για να τους παρουσιάσει «τον Χάρτη του Πολιτισμού του Ιονίου».

Έτσι με καθυστέρηση μιας βδομάδας «πήγαν ομόφωνα» μπας και γλυτώσουν από την ένσταση του αγριεμένου συμβούλου Χρήστου Άνθη, που φαίνεται έχει καημό να παραμείνει Αντιπρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.