ΠΟΙΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ;;;

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι πραγματική αρχηγός κράτους... και το μεγαλύτερο λάθος του κ. Τσίπρα μέχρι σήμερα.

Η κ. Κωνσταντοπούλου επισκέφθηκε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου την περίμεναν στημένοι για κανένα μισάωρο η στρατιωτική ηγεσία, ένα τιμητικό άγημα και μια στρατιωτική μπάντα, για να της... αποδώσουν τιμές.

Είχε μάλιστα στρωθεί και κόκκινο χαλί για να περπάτει επάνω του η Μεγαλειότητά της. Επιθεώρησε το άγημα, οχι ως Πρόεδρος της Βουλής, αλλά ως πραγματική πρόεδρος των Ελλήνων.


Παρέλασε παρέα με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τον Υπουργό Πάνο Καμμένο, της αποδώθηκαν οι δεουσες τιμές και μετά ενημερώθηκε για την κατάσταση του στρατεύματος...

Η Πρόεδρος της Βουλής που δεν έχει ακόμα ψηφίσει ένα νομόσχέδιο της προκοπής, ενημερώνεται για την κατάσταση του στρατευματος και κάνει εκπομπές προσωπικής προβολής στο κανάλι της βουλής. 

Αμφισβητεί το συντεταγμένο δικαίωμα της κυβέρνησης να εισάγει κατα το δοκούν θέματα προς συζήτηση στη βουλή και συμπεριφέρεται ως η επόμενη αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ. Έχει βαλθεί επιπλέον να καταστήσει τη Χρυσή Αυγή ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων.

Είναι πρώτη φορά που πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής επιχειρεί να εμπλακεί, τόσο στο νομοθετικό, όσο και στο εκτελεστικό σκέλος της εξουσίας με τέτοιο τρόπο.

Το χειρότερο είναι η έκδηλη αρχομανία και  ανάγκη προσωπικής προβολής που τη διακατέχει.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι η κ. Κωνσταντοπούλου έχει χάσει κάθε έννοια μέτρου...

Εις ανώτερα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.