ΕΛΛΑΔΑ 2015: "ΚΥΚΛΟΙ" ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥΣ

Πρωτοφανές στα χρονικά ήταν το επίσημο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, σε απάντηση καταγγελτικής ανακοίνωσης των εργαζομένων των μεταλλείων στις Σκουριές Χαλκιδικής, για την πολιτική της κυβέρνησης στο θέμα που τους αφορά.

Το Υπουργείο λοιπόν δεν απαντά μέσω δήλωσης των πολιτικών προϊσταμένων ή έστω υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου, όπως θα ήταν αναμενόμενο.

Απαντούν αντί για αυτούς, "Κύκλοι του Υπουργείου", όπως κατά λέξη αναφέρεται! Οι οποίοι "κύκλοι" μάλιστα, εκφράζουν και την έκπληξή τους!!!

Ο Υπουργός Λαφαζάνης που έχει άποψη επι παντός επιστητού, δεν είχε το πολιτικό θάρρος να απαντήσει σε αυτά που προσωπικά του προσάπτουν οι εργαζόμενοι και κρύφτηκε στους... κύκλους.

Φυσικά αν επρόκειτο για κάποια "επιτυχία" του Υπουργείου και όχι για κάτι δυσάρεστο, οι πολιτικοί προϊστάμενοι δεν θα κρύβονταν. Θα υπέγραφαν κανονικότατα το σχετικό δελτίο τύπου, θα έδιναν 5-6 συνεντεύξεις στα κανάλια των "ολιγαρχών" και οι κύκλοι του υπουργείου δεν θα ήταν τόσο συναισθηματικά φορτισμένοι...

Το μόνο που απομένει σε αυτή τη χώρα, είναι τα τετράγωνα να εκφράσουν τη δυσφορία τους και τα τρίγωνα να μας πουν τα κάλαντα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.