ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΛΙΟΙ, ΤΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ, ΤΟΣΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ...

ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ !
Φίλες και φίλοι,
Τον Μάιο του 2014 μαζί με φίλους μου, που έχουν χιούμορ, ήθος και συνεπή τρόπο ζωής, αποφασίσαμε να φτιάξουμε τον «γάιδαρο», όχι για να διαμορφώσουμε την κοινή γνώμη, αλλά για να επαναφέρουμε στην ζωή μας την σάτιρα, για να πούμε αυτά που πιστεύουμε και θέλουμε, με τρόπο που αρμόζει στην Κεφαλονίτικη παράδοση από την εποχή του Μολφέτα, του Λασκαράτου ,του Αβλιχου και τόσων άλλων.
Δεν πιστεύαμε ποτέ και δεν στοχεύαμε σε τέτοια αποδοχή του «γαίδαρου» από την στερημένη λόγου Κεφαλονιά των τελευταίων χρόνων.
Στον βαθμό και επειδή είμαστε ιστορικά και πάντα ελεύθεροι και απείθαρχοι, είχαμε να αντιμετωπίσουμε από την πρώτη στιγμή:
- τον υποδουλωμένο τοπικό τύπο που ενεργεί, όχι στο σύνολο του, «υπηρετικά» απέναντι στην εγκατεστημένη χαμηλού επιπέδου τοπική εξουσία.
- τα ανώνυμα, χυδαία, λαθρόβια μπλογκς, που οχυρωμένα πίσω και μόνο από την ανωνυμία τους, μας αντιμετώπισαν με τον πιο συκοφαντικό και ελεεινό τρόπο.
- την βλακεία.
- μα πιο πολύ απ’όλα την σιωπή όσων δεν θα έπρεπε να σιωπούν. Όλων αυτών που θα έπρεπε να έχουν λόγο, αλλά δεν είχαν, των υποταγμένων, των ενδοτικών, των βουβών, των φοβισμένων. Αυτών που ανέχονται, αυτών που δεν αντιστέκονται.
Θα σταματήσουμε εδώ.
Χθες 15 Ιανουαρίου 2015, εμφανίστηκε στο διαδίκτυο ένα κατασκευασμένο και άσχετο με εμάς Blog με επωνυμία «υποψήφιος γαίδαρος καβάλα».
Πρόκειται για προβοκατόρικο εγχείρημα λογοκλοπής, πίσω από το οποίο κρύβονται οι ίδιοι ελεεινοί, αδίστακτοι και άθλιοι άνθρωποι που μας στοχεύουν τα τελευταία χρόνια, χωρίς να μπορούν να μας καταβάλλουν.
Επιχειρούν να δημιουργήσουν σύγχυση στου Κεφαλονίτες και τις Κεφαλονίτισσες, να μας ταυτίσουν με τα ελεεινά δημοσιεύματα τους, μα πιο πολύ να μας αφαιρέσουν το μεγάλο μας πλεονέκτημα.
Το ήθος, τον λόγο και τον πολιτισμό μας.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες, δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να μπούμε σε έναν «διάλογο» με αυτά τα υποκείμενα, που όλοι τα γνωρίζετε, δεν θέλουμε να «συνομιλήσουμε» με αυτούς με μια ατζέντα υβριστικών αξιολύπητων δημοσιευμάτων, που αυτοί θα γράφουν και θα προσπαθούν να μας «χρεώσουν».
Αυτονόητο είναι οτι δεν θα τους επιτρέψουμε, ούτε ένα λεπτό από την ώρα που έγιναν από εμάς αντιληπτοί, να μπορούν να παραπλανούν με το όνομα του Blog μας τον κόσμο, αναρτώντας προβοκατόρικες αναρτήσεις.
Διακόπτουμε άμεσα τις αναρτήσεις μας για να μην ταυτιστούμε, έστω και από έναν ανυποψίαστο αναγνώστη, μας με τις άθλιες και προβοκατόρικες ύβρεις και για όσο διάστημα απαιτείται.
Σας χαιρετάμε,

Ο «κρυπτόμενος» πίσω, αλλά και φανερά πάνω στον γάιδαρο,
Κώστας Ζαπάντης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.