ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΡΙΟ

Θλιβερό για μια ακόμα φορά το Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε αύριο.

Με αλαζονεία η δημοτική πλειοψηφία μεταχειρίστηκε για μια ακόμα φορά την κοινωνική πλειοψηφία, αρνούμενη να συζητήσει επί της ουσίας κρίσιμα ζητήματα που έφερε προς συζήτηση η αντιπολίτευση.

Ο γνωστός ταραχοποιός του Δημοτικού  Συμβουλίου, που παίζει τον ρόλο του δημοτικού μπουλντόγκ, με περισσή θρασύτητα απευθύνθηκε στους συμβούλους της αντιπολίτευσης με τα στερεότυπα «θα συνηθίσετε, πέντε χρόνια θα μας βλέπετε, εμάς ψήφισε ο λαός, θα σας περάσει» και άλλα ανάλογα που δεν καταλάβαμε λόγω της προβληματικής του άρθρωσης.

Την ίδια στιγμή ο νεόκοπος προβοκάτορας του Συμβουλίου, από την γαλαρία γιουχάριζε όποιον είχε τον λόγο από την αντιπολίτευση ενώ παράλληλα,προκαλούσε διαρκώς βόμβο μέσα στην αίθουσα με μικροφωνισμούς χτυπώντας επίμονα το μικρόφωνο.

Ο αντιδήμαρχος–δήμαρχος τοποθέτησε τους συμβούλους του στα πίσω από αυτών έδρανα, σε μία επίδειξη επιβολής, χωρίς βέβαια κανείς από τους συμβούλους του να τολμήσει να αντιδράσει, για αυτήν την προσβλητική υποβάθμιση.

Οι σύμβουλοι του κ. Λυκούδη ψήφισαν όλα τα θέματα χωρίς άχνα, πλήν του κ. Τζωρτζάτου που του επέτρεπε ο κ. Λυκούδης που και που τον λόγο, για να εκτονώνεται.

Ο κ. Λυκούδης σε μια αποστροφή του λόγου του είπε το φοβερό, όπως δημοσιεύει μεθαύριο και ο ανεξάρτητος υπηρετικός τύπος:
«εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα κόμματα, μόνο κόμμα μου είναι η Κεφαλονιά και ο Παρίσης και παλιότερα ο Κατσούνης, ο Γαλιατσάτος κ.λ.π».

Μέσα στον γενικό χαβαλέ τον λόγο πήρε ο επίτιμος Δήμαρχος κ. Παρίσης, που γενικά δεν του καιγότανε καρφί για το συμβούλιο, σε μια προσπάθεια, όπως εκτιμήθηκε αρχικά να εξομαλύνει την σύγκρουση των αντίθετων δυνάμεων.

Ο κ. Παρίσης σαν σύγχρονος Νέστορας της πολιτικής ζωής του τόπου, απηύθυνε στο Δημοτικό Συμβούλιο το κρίσιμο ερώτημα:  
«παιδιά πως πάει η τεστοστερόνη σας;»
Είναι το σταθερό και κρίσιμο, πλην αναπάντητο και διαρκές, αγωνιώδες ερώτημα του.

Υ.Γ Τα γράφω πριν γίνουν, γιατί αυριο θα πάω για ψάρεμα. Μην έχετε όμως αμφιβολία ότι έτσι η κάπως έτσι θα γίνουν. Τα γράφω λοιπόν από σήμερα. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Αυτά θα κάνουν και αυτά θα πουν ή περίπου αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.