ΣΦΑΓΗ!!! ΣΥΓΡΟΥΣΗ ΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΛΥΚΟΥΔΗ


Βόμβα ήταν η σκληρή απόφαση του κ.Παρίση να αναθέσει στον αντιδήμαρχο κ.Λυκούδη τα αποκλειστικά καθήκοντα διεύθυνσης των ζητημάτων για τους Ρομά.

Τα ζητήματα αυτά τα διαχειριζόταν επί της ουσίας μέχρι σήμερα ο κ.Ανουσάκης, ο οποίος είχε πραγματικά επιτελέσει μέγα έργο, σε σημείο ταύτισης.

Ο κ.Ανουσάκης είναι προνομιακός συνομιλητής του χώρου και ασκεί μια γοητεία στους τοπικούς Ρομά, που τον θεωρούν στην πραγματικότητα «δικό τους άνθρωπο».

Η απόφαση Παρίση σύμφωνα με πληροφορίες που διερευνάμε, οδήγησε σε σφοδρή σύγκρουση τους δυο έξοχους πολιτικούς άνδρες αφού ο κ. Ανουσάκης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πιστεύει ότι πρόκειται για κτύπημα κάτω από την μέση. 


Το κλίμα στον δήμο έχει πραγματικά χαλάσει, αφού οι αρμοδιότητες για τους Ρομά αποτελούν το σύγχρονο «χρυσόμαλλο δέρας» του δήμου. 

Τελευταίες μας πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Ανουσάκης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, παραιτήθηκε από τα καθήκοντα  ύδρευσης και  διατηρεί πλέον μόνο τα καθήκοντα αποχέτευσης, στα οποία θα επικεντρωθεί στο μέλλον αποκλειστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.