ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ



Είναι η εποχή φαίνεται των ανθρώπων του θεάματος. Αυτοί γενικά έχουν έναν πολιτισμό που επιβάλλεται από την ιδιότητά τους. 

Αν είσαι άτομο βουτηγμένο στην καλλιτεχνία, είναι αυτονόητο πως αυτό θα επηρεάσει και την λειτουργία σου ως Δήμαρχος. 

Έχουν έναν άλλο πολιτισμό αυτοί οι άνθρωποι του θεάματος...


Ο ΜΠΕΟΣ









Ο Αχιλλέας Μπέος βγήκε δήμαρχος στον Βόλο. 

Είναι επιχειρηματίας νυχτερινής διασκέδασης και έχει συνεργαστεί με τραγουδιστές λαϊκού ρεπερτορίου. Υπήρξε ποδοσφαιρικός παράγοντας και κατηγορούμενος για υποθέσεις στημένων αγώνων.

Το 2011 προφυλακίστηκε για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, αποφυλακίστηκε τον Ιούνιο του 2012 με εγγύηση και περιοριστικούς όρους και ενώ η υπόθεση εκκρεμεί, οι Βολιώτες τον εξέλεξαν Δήμαρχο, όντας υπόδικος. 

Στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου είναι ιστορικές οι αναφορές αυτού του... αγλαΐσματος της αυτοδιοίκησης για τους πολιτικούς του αντιπάλους:

«είσαι άδειο μύδι - πολιτικέ απατεώνα - είστε πολύ λίγοι - έχω φάρμακα για όλα τα ποντίκια - θα σε κάνω φρούραρχο στην αστυνομία - λαμόγιο - βρωμιάρη κ.λ.π»




Ο ΨΙΝΑΚΗΣ



Στον Μαραθώνα βγήκε Δήμαρχος ο καλλιτεχνικός μάνατζερ Ηλίας Ψινάκης. 

Αυτός είναι γνωστός από τότε που μανατζάριζε τον Ρουβά, τον Μαρτάκη και στα τελευταία την πατριώτισσα μας, Τζούλια Αλεξανδράτου. 

Ο Ψινάκης θεωρεί μεγάλη του επιτυχία ότι εισήγαγε στην ελληνική τηλεόραση την συνομιλία με άνδρες σε γένος θηλυκό. Δηλαδή να απευθύνεσαι σε έναν άντρα με εκφράσεις όπως «κουκλίτσα μου,είσαι κορμάρα κ.λ.π».

Αυτός ο καλλιτεχνικός μάνατζερ έχει μείνει στην ιστορία από τις δικές του αναφορές προς τον άρρενα επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Μαραθώνα:

«περνάς ελαφρύ εγκεφαλικό - παίρνεις χάπια - είστε ζώα - σκάσε μωρή - κουκλίτσα μου - φαιδρέ κ.λ.π»



Ο  ΠΑΡΙΣΗΣ

Η Κεφαλονιά έχει δήμαρχο τον θεατρικό επιχειρηματία κ. Αλέξανδρο Παρίση. Πρόκειται για άνθρωπο του θεάματος, προσωπικό λάτρη της Βίσση, του Σεφερλή και άλλων λαμπρών καλλιτεχνών.

Εμφανίζεται άλλοτε ως πιλότος, άλλοτε ως καπετάνιος, άλλοτε ως χειριστής μηχανήματος και άλλοτε ως "γνήσιος".

Συνήθως επικοινωνεί με τον λαό μέσω δελτίων τύπου, που τελευταία τα ονομάζουν δελτία ενημέρωσης.

Δεν θα δημοσιεύσω τα δελτία τύπου αυτού του Δημάρχου, δεν μου το επιτρέπει ο πολιτισμός μου, γενικά δεν δημοσιεύω χυδαιότητες και ανοησίες.




Και τους τρεις παραπάνω δημάρχους τους εξέλεξε ο «σοφός λαός», 
που κάθε εποχή έχει ότι του αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.