ΖΗΤΩ Η 31η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Είναι αλήθεια ότι η επέτειος του Αγίου Ναρκίσσου δεν τιμήθηκε όπως έπρεπε στην Κεφαλονιά. Δεν έγιναν οι αρμόζουσες εκδηλώσεις. Το πολιτικό προσωπικό του τόπου είναι αλήθεια ότι με ταπεινότητα ανάλωσε την ημέρα σε σεμνές δραστηριότητες και ειδικότερα:



Ο ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ


Ο τουριστικός Βαγγέλης, ο και εντιμότατος κατά την πρόσκληση του κεφαλονίτικου συλλόγου του Μόντρεαλ, μας ενημερώνει ότι αναχωρεί σε «διεθνείς δράσεις», δηλαδή εκδρομές σε Λουγκάνο Ελβετίας, από εκεί για Λονδίνο και στην συνέχεια κατάκοπος θα πάει να χορέψει στον χορό των Κεφαλλήνων στο Μοντρεαλ του Καναδά, ο εντιμότατος χρονιάρα μέρα.






Ο ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΥΚΟΥΔΗ

Την ίδια μέρα ο εντιμότατος δήμαρχος δήλωνε με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Χρυσοχοϊδη: «η Κεφαλονιά οφείλει να ευγνωμονεί τον Χρυσοχοίδη, έχει πάρει πάνω του την Κεφαλονιά». 

Δεν ξέχασε όμως και τον Λυκούδη ο  δήμαρχος του: «με την βοήθεια του Λυκούδη» είπε ο πιλότος, χρονιάρα μέρα.




Ο ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ




Ο Λυκούδης αντίθετα, τράβηξε ένα καλό-καλό γλείψιμο στον Χρυσοχοίδη: «Κεφαλονίτης μέγας ο Χρυσοχοίδης, φτιάχνει νέο νησί, είμαι συγκινημένος», είπε  ο εντιμότατος, χρονιάρα μέρα.








Ο ΛΙΜΕΝΟΤΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΝ... ΤΖΩΡΤΖΑΤΟ


Ο  Τζωρτζάτος των θαλασσών, την ίδια μέρα έδωσε συνέντευξη στην κ.Κουλουριώτη. 

Είπε για τον εαυτό του ο σεμνός: «έχω δώσει μεγάλους και δύσκολους αγώνες, ξέρω να κάνω διοίκηση, αυτονομία, αξιοκρατία, σωστές λύσεις, όραμα, δεν κάνω συμβιβασμούς, θα είμαι πάρα πολύ σκληρός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.