ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

Τουρίστας από ξενοδοχείο της Σκάλας εκδήλωσε το ενδιαφέρον του να επισκεφθεί το κάστρο του Αγίου Γεωργίου.


Η ρεσεψιόν επικοινώνησε για τις ώρες λειτουργίας με το ΚΕΠ του τ. δήμου Λειβαθούς στο τηλέφωνο 2671361800. Η αρμόδια υπάλληλος απάντησε ότι δεν γνωρίζει, ''πρέπει να καλέσετε στο κεντρικό δημαρχείο'', είπε.



Νέο τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό κέντρο 2671360100. Ο υπάλληλος απάντησε οτι δεν γνωρίζει να απαντήσει. ''Να καλέσετε στο γραφείο δημάρχου στο 22933'', είπε, όπερ και εγένετο.



Στο γραφείο δημάρχου με εσωτερικό αριθμό 6 απάντησε ο... Κεκάτος!!! Ναι, ναι απάντησε! Ο οποίος είπε, "δεν γνωρίζω, πρέπει να καλέσετε τον πρόεδρο της περιοχής Περατάτων, κ. Βαγγελάτο" και μάλιστα έδωσε ευγενώς και κινητό τηλέφωνο.



Το κινητό τηλέφωνο όμως δεν ανήκε στον πρόεδρο των Περατάτων, αλλά σε κάποιο φορέα πιστοποίησης(!) και η αρμόδια υπάλληλος ενημέρωσε οτι δεν έχουν καμία σχέση με το δήμο Κεφαλονιάς!!!


Τελικά η ρεσεψιόν επικοινώνησε με το εστιατόριο που είναι στο κάστρο, απ'όπου ενημερώθηκε οτι η πόρτα του κάστρου είναι ανοιχτή.

Μήπως αυτοί οι τσολιάδες του δήμου Κεφαλονιάς θα έπρεπε απο ντροπή να ζητήσουν συγγνώμη;

Όποιος θέλει να επισκεφθεί το κάστρο, ας επικοινωνήσει με τον εστιάτορα που είναι στο χωριό, είναι ευγενέστατος, πρόθυμος να ενημερώσει.

Μην προσπαθήσετε μέσω του δήμου. Οι άνθρωποι ξύνονται... Δεν έχουν χρόνο για τέτοια. Είναι απλά για κλάματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.