Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΜΑΖΕΪΚΩΝ - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

Αυτοί στο δήμο δεν έχουν ούτε καν φαντασία. Δεν είναι πρωτότυποι. Αποφάσισαν να φάνε το γάιδαρο. Δεν ξέρουν όμως οτι αυτό έγινε ήδη 44 χρόνια πριν στην κακοθύμητη "σφαγή των Μαζέϊκων". Τότε, στη σημερινή κάτω Κλειτορία των Καλαβρύτων, ο κτηνίατρος Γεώργιος Καρατζάς και ο αγροτικός ιατρός Βασίλειος Βλαγκόπουλος αποφάσισαν να κάνουν μια λαϊκή γαιδουροφαγία. Αγόρασαν λοιπόν ένα γάιδαρο σαν κι εμάς οι αθεόφοβοι και επειδή κανένας δεν τους έδινε πιάτα, μαχαίρια και πιρούνια, ξεκοκάλισαν 2 μπούτια του γάιδαρου τα βάλανε στη λαδόκολλα και τα έκαναν γκιούλμπασι, στο φούρνο!

Το έγκλημα έγινε στην ταβέρνα του "Κουτσούμπα", που καμία βέβαια σχέση δεν έχει με το σημερινό γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, για να μη μας πιάσουν στο στόμα τους ο Μαντζουράτος με το Γεωργόπουλο, που αφορμή ψάχνουν εξάλλου.  Εκεί την Κυριακή 18.1.1970, έκαναν το γάιδαρο ΝΑ!

Ακολούθησαν μηνύσεις, διαμαρτυρίες της εκκλησίας και λοιπά αυτονόητα, αλλά και η μετάθεση του Καρατζά στα Χανιά. Εκεί ο γαιδουροφάγος δεν το'κοψε το χουϊ. Αγανάκτησαν τα ζώα στην Κρήτη!

Έτσι λοιπόν αυτούς ζήλεψαν οι γαιδουροφάγοι του δήμου. Δεν τους φοβόμαστε! Τους παραπέμπουμε σε προηγούμενή μας ανάρτηση: ΜΑΓΚΕΣ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΓΙΟΦΥΡΙΑ (στην πλήρη όμως του έκδοση...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.