777 + 7 = ???

Ο αριθμός 777 είναι ένας αριθμός πνευματικός. Σηματοδοτεί την πνευματική φώτιση, την ανάπτυξη, την πνευματική αφύπνιση. Δηλώνει την εμμονή στο σκοπό και τη διαίσθηση Αποτελεί τον αριθμό της εσωτερικής σοφίας, της περισυλλογής, της γνώσης, της κατανόησης, της διάκρισης και της καλής τύχης. Ως εδώ όλα καλά...

Όταν είδα το αυτοκίνητο του κ. Δημάρχου με αριθμό ΙΒΗ 7777, αναζήτησα μήπως ο άνθρωπος έχει ασχοληθεί με τη φιλοσοφία και τον πνευματισμό και μήπως το τέταρτο 7αρι ήταν απλά αναγκαίο για την έκδοση άδειας κυκλοφορίας.


Εκτός αν αυτό το 7αρι είναι μαϊμού... Μου γέννησε αυτή την απορία το γεγονός οτι στο ίδιο αυτοκίνητο σημειώνεται ως τύπος μοντέλου το S600, τύπος όμως που σύμφωνα με τις προδιαγραφές της εταιρείας έχει κυβισμό 6.000 κυβικά. Ανατρέχοντας στο πόθεν έσχες του κ. δημάρχου διακρίνω οτι το ίδιο αυτοκίνητο δηλώνεται με κυβισμό 4.196 κυβικά, που αντιστοιχεί σε αυτοκίνητο τύπου S400.

Το πόθεν έσχες του δημάρχου εδώ:

Έτσι λοιπόν τα πράγματα είναι απλά: ή ο δήμαρχος έχει κάνει λάθος στο κυβικά του και είναι δηλωμένο με λιγότερα κυβικά ή πρόκειται περί περιπτώσεως ''κάγκουρα'' που έβαλε πινακιδάκι S600 σε αυτοκίνητο S400 για να κάνει πλάκα στους ιθαγενείς. Όπως και να'χουν τα πράγματα, να αντικατασταθεί ο αριθμός.