Ο ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε αποκρυπτογράφηση των εκλογικών αποτελεσμάτων προχωρά το ithacanet.gr του αποφασισμένου κεφαλονίτη Γιάννη Κρούσσου. Η ανάλυση που κάνει ο Γιάννης είναι ενδιαφέρουσα και σε πολλά πράγματα δεν θα μπορούσε κανείς να διαφωνήσει μαζί του. Αλλά υπάρχουν μια σειρά παράμετροι.

Καταρχάς, δικαιολογημένα σχεδόν 4000 άνθρωποι που ψήφισαν λευκό ή άκυρο ή που απείχαν στον δεύτερο γύρο των εκλογών, δεν μπόρεσαν να διακρίνουν τη διαφορετικότητα των δυο υποψηφίων και αυτό συνέβη με ευθύνη του κ. Μιχαλάτου.

Από την άλλη μεριά τα άρθρα του Διονύση Μινέτου (στενού συνεργάτη του κ. Μιχαλάτου) στο σαιτ του κ. Μιχαλάτου inkefalonia, κατά του Καλαφάτη και του συνδυασμού του για Jurassic Park, δρακους, δρακουμελ και βαμπιρ, καταγράφηκαν και αποτιμήθηκαν από ένα μεγάλο αριθμό προσώπων που στο κάτω-κάτω δεν επιθυμούν να υβρίζονται.

Έτσι ο κ. Μιχαλάτος είχε στρώσει το χαλί ήδη για τον κ. Παρίση και το έστρωνε 3,5 χρόνια τώρα μέσα στο δήμο. Δεν διαφοροποιήθηκε από αυτόν. Ταυτίστηκε μαζί του και δεν έπεισε οτι διαφέρει.

Ακόμη ο κ. Μιχαλάτος δεν είχε ηθικό πλεονέκτημα ή το απώλεσε με τον τρόπο συγκρότησης του ψηφοδελτίου του. Η ομαδική μεταφορά των αντιδημάρχων του Παρίση στο ψηφοδέλτιο του Μιχαλάτου και ακόμα περισσότερο η συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου υπαλλήλων, πελατών και προμηθευτών σε μεγάλο βαθμό, υπέκρυπτε το στοιχείο του εξαναγκασμού και εν πάση περιτώσει δεν διέφερε ιδιαίτερα από τις απολύσεις για πολιτικούς λόγους που προέβη η άλλη πλευρά.